حفظ ميراث ارزشمند کشور در تقويت هويت ملي اثرگذار است

نماينده ولي فقيه در استان مرکزي و امام جمعه اراک، با آغاز هفته ميراث فرهنگي در جمع کارکنان اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اظهار داشت: آثار ارزشمند و گران‌قدري از دوران قبل و بعد از اسلام در کشور و اين استان وجود دارد که بايد براي حفظ و احياي آن به عنوان هويت فرهنگي و معرفي به آيندگان و جهانيان همت مضاعف داشته باشيم.

وي در ادامه گفت: بايد مستندسازي و زمينه لازم براي شناساندن ظرفيت‌هاي بالاي حوزه ميراث فرهنگي استان از جمله بيت امام خميني(ره) در خمين و کربلايي کاظم در ساروق انجام شود.

نماينده ولي فقيه در استان مرکزي اضافه کرد: با هدف معرفي آثار، سيره، نهضت و حرکت‌هاي امام راحل(ره) بايد موزه‌اي به همين نام در کنار بيت اين امام راحل ايجاد شود تا زمينه آشنايي بيشتر گردشگران فراهم شود.

آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي با يادآوري ظرفيت استان در حوزه گردشگري نيز گفت: تقويت گردشگري مذهبي با وجود امامزادگان و بقاع متبرکه استان بايد مورد توجه بيشتري قرار گيرد.

نماينده ولي فقيه در استان مرکزي در خصوص توسعه گردشگري در استان و کشور نيز گفت: ايجاد زيرساخت‌هاي رفاهي شامل سرويس بهداشتي و نمازخانه در راه‌هاي مواصلاتي امري ضروري براي گردشگران است که بايد به آن رسيدگي شود.

به گزارش ميراث‌آريا، سرپرست اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي نيز در اين ديدار گفت: هم اکنون 750بناي تاريخي در استان به ثبت رسيده است که 38 مسجد و حسنيه، 75 امامزاده و 3 باب کليسا در ميان آن‌ها وجود دارد.

«مجتبي رضواني» افزود: اهتمام ويژه‌اي در دولت دهم به ثبت آثار معنوي کشور شده است که به همين منظور 2 اثر جشن تيرگان و بيل‌گرداني محلات به ثبت رسيده و پيشنهاد ثبت حماسه شهداي گمنام و کربلايي کاظم نيز داده شده است.

وي در ادامه گفت: بيت تاريخي حضرت امام خميني(ره)، امامزدادگان 72 تن ساروق، شاهزاده محمدعابد و ديگر بقاع، مشاهير و مفاخر بزرگ و مطرح کشور از ظرفيت‌هاي خاص گردشگري استان به شمار مي‌آيند.

سرپرست اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اضافه کرد: استفاده از ظرفيت‌هاي گردشگري روستايي، عشايري و صنعتي استان نيز در دستور کار قرار گرفته است.
ص/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391022721